Dødsboer og arvesager

Vi behandler årligt et meget stort antal dødsboer, og bistår vores klienter med alle tænkelige spørgsmål, der opstår i forbindelse med dødsfald.

Vi bistår med at fastlægge arveforholdene og den bedste skifteform. Vi varetager kontakten til skifteretten, skattevæsenet og andre offentlige myndigheder. Endvidere bistår vi arvingerne med kontakt til banker, kreditorer m.v., som skal involveres ved afviklingen af den afdøde persons formueforhold. Når afdødes aktiver er afhændet efter arvingernes ønske, og når afdødes kreditorer er betalt, udarbejder vi de nødvendige regnskaber til skifteretten og skattevæsenet. Afslutningsvis sørger vi for fordeling af bobeholdningen efter betaling af en eventuel boafgift. Kort sagt udfører vi alle de opgaver, der knytter sig til behandlingen af et dødsbo.

Vi kan tilbyde velkvalificeret rådgivning, uanset om du ønsker vores fulde bistand til hele dødsbobehandlingen, udfærdigelse af boopgørelser eller om du blot har et enkelt spørgsmål.

Derudover kan vi naturligvis også være behjælpelig med at være arvingsrepræsentant, såfremt du har tvivlsspørgsmål omkring et allerede verserende dødsbo.

Ansvarlig advokat

Advokat Mette Larsen

Mette Bozard Larsen

T:   32 50 55 60
@:  mb@amageradvokater.dk